Sestry Haasové na nože! Jedna druhú takmer dobila valčekom na cesto!

Známe herečky vyhľadali pomoc mediátorov.

V ďalšej časti vášho obľúbeného hraného seriálu Ochrancovia sa stretneme s ďalším komplikovaným konfliktom v hlavnej úlohe so sestrami Haasovými, ktoré si aj v seriáli zahrali na život a na smrť rozhádané sestry JanuVeroniku. Staršia Veronika napadla svoju mladšiu sestru Janu s valčekom a takmer ju zmrzačila. Dôvod? Majetok, ktorý pre svoje dcéry zanechali rodičia: "Po smrti rodičov sme zdedili veľký rodinný dom so záhradou. Veronika ma chcela ošmeknúť a takmer celé dedičstvo zhrabnúť len pre seba.“ Jana sa nechcela vzdať polovice majetku, ktorý jej podľa zákona patrí, a preto ju násilná sestra napadla a takmer ju pripravila o život.

MonikaZuzana Haasové sa budú v úlohe pohádaných sestier snažiť o vyriešenie svojho krvavého konfliktu za pomoci mediátorov. Napadnutá sestra očakáva odškodné 3000 eur mimosúdnou cestou: „S týmto mojim prípadom, som bola už aj na súde, ale tam ma sklamali. Moja sestra ma pred časom surovo napadla valčekom na ceste, ovalila ma po hlave. Strašne ma dobila! Mala som zlomený nadočnicový oblúk, prasknutú sánku a stredne ťažký otras mozgu.“  

Podarí sa mediátorom dosiahnuť zmierenie pohádaných a zaplatenie vysokého odškodného? Nenechajte si ujsť ďalší prípad v seriáli Ochrancovia v novom čase, už o 17:15 na JOJke. 

Čítajte viac: 

Petra Palevičová a jej ženské zbrane. Muži, majte sa pred ňou na pozore!

Ochrancovia bodujú: Na sociálnej sieti ste nás zaplavili pozitívnymi reakciami

Ako si poradiť so sexuálnym obťažovaním? Ochrancovia vedia ako na to!

Nevideli ste predchádzajúcu časť seriálu Ochrancovia? Pozrite si komplikované prípady a ich riešenia v našom ARCHÍVE