Žiarlivosť ho doženie až pod kolesá auta! Ako bezbolestne ukončiť trpký vzťah?

Ochrancovia si musia poradiť aj s týmto prípadom.

Ochrancovia opäť otvoria nový, zamotaný prípad, ktorý sa pokúsia vyriešiť svojim ľudským prístupom a profesionalitou. Tentokrát sa pustia do roztriešteného vzťahu Draguše a Emila, ktorí sa rozvádzajú. Tak ako si vedia preukazovať lásku a náklonnosť, tak dokážu jeden druhého neznášať, neznesiteľne žiarliť, provokovať sa a vzájomne si ubližovať. V poslednom období to nabralo neúnosnú mieru a Drahuša sa rozhodla, že sa s Emilom rozvedie.

Rozvod by prebehol bez problémov, keby sa nezačali prieť o majetok, ktorý nadobudli počas spoločného života. Keďže Drahuša tušila veľké problémy, požiadala o pomoc mediátorov: „Problém je v tom, že žijem s totálne žiarlivým pakom, ktorý mi nedá dýchať a žiť. On mi fakt chodí do telefónu, vkuse ma kontroluje, chodí mi do kabelky. Toto je úplne choré. Ja to s ním potrebujem ukončiť, lenže problém je v tom, že pred nejakým časom sme kúpili dom e teraz toho budú asi nejaké problémy.“

 Emil je skutočne nepríčetný, keď niekto Drahuši telefonuje, okamžite chce zistiť všetky podrobnosti:„Ten telefón! Môžem? Chcem vedieť, kto ti telefonoval. Ja chcem vedieť za kým ideš.“ Žena je z neho zúfalá, no aj napriek naliehaniu, si nenechá rozkazovať. Ako mediátori vyriešia prípad plný negatívnych emócií? Pozrite si ďalší diel obľúbeného seriálu Ochrancovia už dnes o 17:15 na JOJke. 

Čítajte viac: 

Rozvod na spadnutie: Manžel je obvinený z kontaktov na sexzoznamku!

Zuzana Haasová priznáva: Hádky boli u nás na bežnom poriadku!

Zbraň najtvrdšieho kalibru! Dieťa v strede sporov medzi exmanželmi