Manažérka hotela obvinená z krádeže: Nie som zlodejka!

Nenechajte si ujsť špeciálne časti seriálu Ochrancovia už dnes!

Ochrancovia budú dnes riešiť ďalší komplikovaný prípad plný klamstva a zločinu. Mladá, úspešná manažérka hotela, pochádzajúca z malej obce pri Banskej Bystrici prišla do hlavného mesta, aby si splnila sny o veľkej kariére. No v práci ňou začali všetci pohŕdať a dokonca ju označili za zlodejku. Hoci to bolo pre Silviu veľké poníženie, rozhodla sa v práci a aj v meste ostať a dokázať, že si svoj pracovný post zaslúži. Vyhľadala pomoc mediátorov, ktorí jej majú pomôcť s jej prekérnou situáciou: „Pracujem ako manažérka v hoteli, to znamená, že mám na starosti takmer celú prevádzku a samozrejme platby. Nám v poslednom čase začali miznúť peniaze a bohužiaľ som za to zodpovedná,“ začne svoje rozprávanie zúfala žena.

Okrem obvinení musí Silvia zvládať aj útoky šéfky Nataše, ktorá využije každú príležitosť, aby ju mohla osočovať: „Toto je hrubé porušenie pracovnej disciplíny. Prepáč, ale toto nie sú školské monopoly.“ Ako si mediátori poradia s prípadom obvinenie z krádeže? 

Jedno okrídlené príslovie hovorí, že keď žena hovorí nie, myslí tým áno. Toto tvrdenie sa stalo osudným letuške Vlaste, ktorá sa odmietala zaradiť medzi kolegyne, čo obšťastňovali   pilotov. Výsledok? Stala sa pre leteckú spoločnosť nežiadúcou a pomoc preto hľadá  u mediátorov. Sledujte pikantný príbeh o veciach „medzi nebom a zemou“. 

"Ochrancovia - Špeciál", to sú zaujímavé prípady, ktoré dostanú nový priestor v lepšom vysielacom čase. Zaradíme ich do vysielania v pondelok večer o 21:30. Denne budeme na JOJKe vysielať Ochrancov aj v tradičnom vysielacom čase o 17:15."

Javiskový sitkom Kukátko sa od 3.4. presúva do komediálneho bloku, ktorý vysielame vo štvrtok. Zabávači dostanú priestor po Profesionáloch a odvysialeme 16. epizód.

Čítajte viac: 

Kuriózny prípad bigamie na Slovensku: Muž býva s dvomi ženami!

Rozvod na spadnutie: Manžel je obvinený z kontaktov na sexzoznamku!

Žiarlivosť ho doženie až pod kolesá auta! Ako bezbolestne ukončiť trpký vzťah?